Ieder kind verdient een verjaardag

Kom in actie

Ga je een marathon lopen? Is er op de school van je kind een rommelmarkt of bijvoorbeeld een sponsorloop ten behoeve van het goede doel? Viert jouw vereniging een jubileum of ga je promoveren? Denk dan aan Jarige Job! Laat het ons in ieder geval weten. Wij ondersteunen je actie graag met promotiemateriaal of een ambassadeur!

Heel januari kan iedereen weer ongeopende cadeaus meegeven aan de pakketbezorger van PostNL of bij een van de PostNL-locaties. Organiseer je zelf een inzamelactie? Ook hierbij helpen we je graag! Download alvast onze poster in A3 formaat.

Leuk als jij een actie wilt organiseren voor Stichting Jarige Job! Jarige Job kan alle hulp goed gebruiken.
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Ik ga akkoord met het privacy statement