Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Vrienden van Jarige Job

Iedereen heeft vrienden nodig, wij ook. Vrienden die ons onvoorwaardelijk helpen om ervoor te zorgen dat kinderen een onvergetelijke verjaardag hebben. Wij hebben vriendschappen gesloten met zakelijke en maatschappelijke partners en ondersteunen elkaar op verschillende gebieden.

Samen met onze vrienden kunnen wij nog meer bereiken!

Zakelijke partners

Wij zijn super trots dat er bedrijven zijn die met ons willen samenwerken. Samen willen we zoveel mogelijk kinderen een verjaardag geven. De één geeft ondersteuning in geld of producten de ander in kennis of expertise. Jarige Job biedt een interessant netwerk en de mogelijkheid maatschappelijk betrokken te zijn voor zowel het bedrijf als haar medewerkers. Op deze manier streven wij naar een win-win situatie voor alle partijen. Onze zakelijke partners zijn:

E-heroes

Meer info

Perfetti van Melle

Meer info

PostNL

Meer info

Stabilo

Meer info

Vebego

Meer info

Uitgeverij Unieboek / Het Spectrum

Meer info

Renes

Meer info

VriendenLoterij

Meer info

Maatschappelijke partners

Voedselbanken Nederland Jarige Job werkt samen met de Voedselbanken Nederland. De Voedselbank zorgt ervoor dat de ouders voor de verjaardag van het kind, de Jarige Job verjaardagsbox ontvangen. Deze kunnen ze gewoon meenemen als ze het Voedselpakket gaan halen. Wel zo handig!

Samen voor alle Kinderen Jarige Job maakt samen met Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Nationaal Fonds Kinderhulp onderdeel uit van Sam&. Samen zetten wij ons in voor alle kinderen in Nederland die opgroeien in armere gezinnen. We bieden voorzieningen op het gebied van educatie, sport, cultuur, verjaardag, recreatie en overige zaken. Lees hier meer over onze samenwerking en hoe je een aanvraag kunt doen.

Samen tegen armoede

Split-A-Gift Via Split-A-Gift vraag je op een originele manier om een bijdrage voor een cadeauwens aan vrienden en familie. Je deelt het opgehaalde bedrag met een goed doel naar keuze. Stichting Jarige Job is één van de goede doelen waarmee je je cadeau kunt delen. Zo maak je met jouw cadeau het cadeau van een kind mogelijk! Lees hier hoe het werkt.

Nieuwsbrief ontvangen?
Zoeken in Stichting Jarige Job