Ieder kind verdient een verjaardag

Doneren

Vind jij ook dat ieder kind een verjaardag verdient? Voor nog geen 35 euro kan een kind van zijn verjaardag weer een echte feestdag maken. Wil jij hierbij helpen? Maak dan je eenmalige donatie over of word vaste donateur van Jarige Job via onderstaand formulier. Doneren kan ook direct op rekeningnummer NL26RABO0108748227 t.n.v. Stichting Jarige Job of in onze verjaardagswinkel.

COVID-19 en Stichting Jarige Job

De maatregelen voor het bestrijden van het verspreiden van Coronovirus heeft ook invloed op Stichting Jarige Job. Op dit moment ligt onze focus op het maken en verzenden van de verjaardagsboxen. Dit betekent dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn en dat er vertraging zit in onze reactie via mail. Meer informatie in het nieuwsbericht.

Lees nieuwsbericht ×
Zoeken in Jarigejob