Ieder kind verdient een verjaardag

Nationale Snipperdag gekoppeld aan Stichting Jarige Job

Op woensdag 2 oktober organiseert Reisswolf de Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten tussen 10:00 tot 16:00 uur inleveren op verschillende locaties in Nederland. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens gratis en veilig vernietigd.

Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan Stichting Jarige Job. Hoe meer er gesnipperd wordt, hoe hoger de donatie!

Meedoen?
Lever je vertrouwelijke te vernietigen documenten in bij Reisswolf of bij alle Office Centre vestigingen. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Zie hieronder voor de exacte locaties:
Wognum (Spoorstraat 5)
Hengelo (Parelstraat 9)
Heesch (Zoggelsestraat 7)
Scheemda (Haven Z.Z. 21)
Klik hier voor alle Office Centre vestigingen.

COVID-19 en Stichting Jarige Job

De maatregelen voor het bestrijden van het verspreiden van Coronovirus heeft ook invloed op Stichting Jarige Job. Het kan zijn dat de verjaardagboxen iets later worden geleverd dan anders door drukte bij onze verzenders.

Lees nieuwsbericht ×
Zoeken in Jarigejob