Educatieprogramma

Speciaal voor basisscholen heeft Jarige Job een educatieprogramma samengesteld in samenwerking met Blink Uitgevers. Op een laagdrempelige manier wordt het onderwerp armoede in de klas bespreekbaar gemaakt.

Educatieprogramma

Dit lespakket bestaat een werkboekje vol leuke en leerzame oefeningen en een korte film van Okki die samen met enkele kinderen helpt bij Stichting Jarige Job dozen inpakken.

Het educatieprogramma is vooral geschikt voor groep 4, 5 en 6 en duurt 15-30 minuten. Voor de andere groepen zijn bepaalde onderdelen ook interessant.

Ik ga akkoord met het privacy statement

PostNL #mooigebaar Actie

Stichting Jarige Job en PostNL roepen ook dit jaar weer op om een cadeautje of geldbedrag te doneren! Bewaar of koop een cadeau en verstuur deze in januari en februari via PostNL naar Stichting Jarige Job.

Geen cadeautje over? Doneer een geldbedrag via de website.