Ieder kind verdient een verjaardag

PostNL

De komende periode vraagt Stichting Jarige Job samen met PostNL extra aandacht voor kwetsbare kinderen door gezinnen op te roepen nieuwe decembercadeautjes te doneren voor in de verjaardagsboxen van Stichting Jarige Job. Want er is geen mooier gebaar dan samen te delen in de decemberfeestvreugde.

Wat houdt de actie in?

► Doneer aan Stichting Jarige Job
Duizenden kinderen krijgen nooit een cadeau. Zelfs niet als ze jarig zijn. Daar willen wij samen met Stichting Jarige Job iets aan doen. Het lijkt ons een mooi gebaar om alle cadeaus die je over heb voor een ander kind gratis te bezorgen bij Stichting Jarige Job. Help je mee?

► Heb jij een cadeau over voor een ander kind?
Bewaar het en geef het in januari gratis mee aan onze pakketbezorger. Of geef het af bij een PostNL-locatie. Dan bezorgen wij deze samen met Stichting Jarige Job bij kinderen die het minder breed hebben. Zo maken we samen een mooi gebaar voor komend jaar.

Wil je een herinnering krijgen wanneer je je pakket kunt versturen? Meld je dan aan voor dit Facebook event.

► Hoe kan ik in januari meedoen?
In januari kun je een gratis verzendlabel downloaden en het cadeau gratis versturen naar Stichting Jarige Job. Hoe werkt het? https://bit.ly/2PUE0tn
1. Pak een nieuw, ongebruikt cadeau dat nog in de originele verpakking zit. Doe dit in een doos.
2. Vul je e-mailadres in voor het verzendlabel. Let op: dit kan vanaf januari.
3. Print het verzendlabel en plak het op je pakket. Of laat het printen op een PostNL-locatie.
4. Geef je pakket mee aan de pakketbezorger die een pakket bij jou komt bezorgen. Of geef het af op een PostNL-locatie.

► Voor wie zijn de cadeaus?
De cadeaus zijn voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar die het minder breed hebben. Dit is echt hét cadeau en moet voor elk kind nieuw zijn. Het moet echt als een feestje voelen. We geven je graag een aantal cadeautips