PostNL

PostNL is al sinds 2014 trotse partner van Stichting Jarige Job. Samen zorgen we ervoor dat de verjaardagsboxen bij jarige kinderen thuis bezorgd worden. De komende periode vraagt Stichting Jarige Job samen met PostNL extra aandacht voor kwetsbare kinderen door gezinnen op te roepen nieuwe cadeautjes te doneren voor in de verjaardagsboxen van Stichting Jarige Job. Want er is geen mooier gebaar dan samen delen in de feestvreugde. Alle informatie over de actie vind je op de website van PostNL.

Geen cadeautje in huis, maar je wilt toch je steentje bijdragen aan deze actie? Meedoen kan ook door een geldbedrag naar keuze te doneren! Doneer makkelijk en snel via onze betrouwbare betaallink.

betaallink

PostNL #mooigebaar Actie

Stichting Jarige Job en PostNL roepen ook dit jaar weer op om een cadeautje of geldbedrag te doneren! Bewaar of koop een cadeau en verstuur deze in januari en februari via PostNL naar Stichting Jarige Job.

Geen cadeautje over? Doneer een geldbedrag via de website.