Ieder kind verdient een verjaardag

Word vrijwilliger of stagiair(e)

Jarige Job is landelijk actief en dat kan niet zonder de hulp en inzet van vele vrijwilligers en stagiaires! Wil je iets extra’s doen voor de maatschappij of ga je binnenkort stage lopen voor je opleiding? Neem dan contact op met Jarige Job!

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger bij Jarige Job heb je een belangrijke en flexibele rol in het team.
Momenteel zijn er circa 100 vrijwilligers door heel Nederland actief als chauffeur, ambassadeur, inpakker of aanpakker. Wil jij ons team komen versterken? Lees hieronder meer over de verschillende vrijwilligersfuncties en hoe je je hiervoor kunt aanmelden. Zodra we je aanmelding binnen hebben, ontvang je van ons bevestiging en een uitnodiging om langs te komen bij de eerstvolgende kennismakingsronde in Rotterdam.

Vacatures

Ben je enthousiast geworden en denk je het verschil te kunnen maken bij Stichting Jarige Job?
Bekijk de vacatures en reageer!

• Ambassadeur

• Supercoach

• Aanpakker

• Chauffeur

• Stagiair(e) Social Media

Stage
  • Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Stage

COVID-19 en Stichting Jarige Job

De maatregelen voor het bestrijden van het verspreiden van Coronovirus heeft ook invloed op Stichting Jarige Job. Het kan zijn dat de verjaardagboxen iets later worden geleverd dan anders door drukte bij onze verzenders.

Lees nieuwsbericht ×
Zoeken in Jarigejob