Ieder kind verdient een verjaardag

Vacature: Communicatie Medewerker

COMMUNICATIE MEDEWERKER STICHTING JARIGE JOB (32-40 uur per week)

Over Stichting Jarige Job
In Nederland zijn er meer dan 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Simpelweg omdat er thuis geen geld voor is! Op de mooiste dag van het jaar zijn er geen cadeautjes, geen ballonnen en geen traktaties voor op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Stichting Jarige Job helpt door het geven van een complete verjaardagsbox t.w.v. € 35,- aan de ouders van deze kinderen. In deze box zitten slingers, ballonnen, lekkers voor thuis, traktatie voor op school en cadeautjes!

Jouw uitdagingen
Stichting Jarige Job is op zoek naar een Communicatie Medewerker met grote marketing affiniteit die in staat is om de verschillende doelgroepen via (online) communicatiemiddelen te boeien en te binden. Je weet welke boodschap je per uiting moet inzetten om de verschillende doelgroepen te bereiken. Je communiceert net zo makkelijk met donateurs, sponsors, bedrijven, vrijwilligers als met collega’s. Je bent een teamspeler, die proactief handelt en met gemak meerdere ballen in de lucht kan houden.

Als Communicatie Medewerker bij Stichting Jarige Job heb je commercieel inzicht, waarbij je een bijdrage levert aan de overall doelstelling van Stichting Jarige Job: het halen van een jaarlijks quotum van verjaardagsboxen. Daarnaast ben je gedreven om uit verschillende acties inkomsten te genereren. Kortom, ook op marketinggebied draag je je steentje bij!

Jouw taken
Je bent uitvoerend, informerend, dienstverlenend en samen met de marketing- communicatiemanager verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie met de verschillende partijen. De werkzaamheden:
- Op- en uitbouwen van alle externe communicatie, gericht op:
* Verhogen van naamsbekendheid van Stichting Jarige Job;
* Werven van donateurs, vrijwilligers, bedrijven en groepen die komen inpakken;
* Beheren van de website, alle social mediakanalen en het verzorgen van content;
* Ondersteunen van nieuwe initiatieven;
* Onderhouden van relaties rondom donaties, sponsoring en overige activiteiten;
- Organiseren van grote acties en evenementen waar bedrijven/groepen komen inpakken;
- Vertegenwoordigen van Stichting Jarige Job op de eigen locatie en extern;
- Verzorgen van in- & externe nieuwsbrieven;
- Bewaken van de huisstijl;
- Begeleiden van vrijwilligers die zich inzetten als ambassadeur en het onderhouden van die relatie.

Jouw profiel
Wat ons aanspreekt in jouw profiel is dat je aantoonbaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie. Daarbij neem je het volgende mee:
- Minimaal een afgeronde opleiding op HBO-niveau op het gebied van marketing/communicatie;
- Minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Kennis van, ervaring en affiniteit met online en contentmarketing (o.a. SEO, SEA, Google Analytics, social media);
- Kennis van WordPress en Mailchimp is een pre;
- Zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit;
- Nuchtere en pragmatische instelling, geen woorden maar daden mentaliteit;
- Proactieve en enthousiaste instelling, in staat om nauw samen te werken in een divers team;
- Je bent communicatief sterk (legt snel contact), besluitvaardig, resultaatgericht;
- Passie voor Stichting Jarige Job en maatschappelijk betrokken.

Wij bieden
- Een unieke kans om een bijdrage te leveren aan een bijzonder gedreven, impactvolle en inspirerende stichting;
- Je onderdeel te laten zijn van een jong, klein, divers en hecht team;
- Zelfstandigheid, vrijheid en begeleiding binnen het team;
- Een tijdelijk contract met intentie tot vast contract.

Enthousiast en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zien we graag je sollicitatie!

Extra informatie
Naar verwachting beslaan de werkzaamheden 32-40 uur per week. Start uiterlijk 1 juli 2019. Voor meer informatie kan je je richten tot Camiel van Damme – 06-29737123 & camiel@bezijn.nl. Let op! Solliciteren kan tot vrijdag 10 mei 2019 via camiel@bezijn.nl; de eerste ronde kennismaking bij Stichting Jarige Job vindt plaats op maandag 20 mei en de tweede ronde op maandag 27 mei.

Vacture Communicatie Medewerker Stichting Jarige Job