Ieder kind verdient een verjaardag

Vriendenloterij

Sinds 2019 is Stichting Jarige Job nieuwe vaste beneficiënt van de VriendenLoterij. Dit betekent dat Jarige Job de komende 5 jaar kan rekenen op een schenking van 200.000 euro per jaar. De steun van de VriendenLoterij maakt verdere professionalisering van Stichting Jarige Job mogelijk. Hierdoor kunnen we samen met onze samenwerkingspartners Nationaal Fonds Kinderhulp en Jeugdfonds Sport & Cultuur en Leergeld Nederland nóg meer betekenen voor nóg meer kinderen in armoede!

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Meer informatie: www.vriendenloterij.nl