Zakelijk

Ieder kind heeft recht op een verjaardag!

Want wist je dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren?

Jarige Job

Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Jarige Job Opgericht

Stichting Jarige Job

Jarige Job is gestart!

Bob Schoenenmaker

"Ik wilde altijd al graag iets goeds doen voor de samenleving. Toen ik Stichting Jarige Job ergens voorbij zag komen, heb ik geen moment getwijfeld.. Ik doe nu 2 jaar vrijwilligerswerk bij deze stichting met heel veel plezier!"
Jarige Job 02-01