Word stagiair(e)

Stichting Jarige Job is op zoek naar stagiaires!

Afgelopen jaren hebben wij meerdere (afstudeer)stagiaires gehad. Ben je benieuwd wat zij van hun stage vonden?

Stagiaire Noor

Noor Petri (25) over haar stageplaats:
"Een ding is zeker: geen dag bij Jarige Job is hetzelfde."

Via mijn minor ben ik met Stichting Jarige Job in aanraking gekomen. Ik was direct enthousiast over deze toffe organisatie. Tijdens mijn stage ben ik er pas echt achter gekomen hoe super leuk het is om onderdeel uit te maken van het Jarige Job team. Een ding is zeker: geen dag bij Jarige Job is hetzelfde. Ondanks dat heel het team hard werkt om het verschil te maken wordt er altijd een feestje van gemaakt!

Ik voel me als stagiaire heel erg gewaardeerd bij Jarige Job en de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg zorgen ervoor dat ik zowel op professioneel als persoonlijk vlak veel leer. Tijdens mijn stageperiode heb ik wekelijks een blog bijgehouden. Klik hier om een kijkje te nemen.

Stagiaire Denise

Denise Haasbroek over haar stageplaats:
“Bij Jarige Job heb ik het verschil kunnen maken!”

Een stageperiode is één en al leerproces. Tenminste wanneer je de juiste stageplek hebt gevonden, de begeleiding jou het gevoel geeft iets voor het bedrijf of de organisatie te kunnen betekenen én wanneer je bereid bent er zelf iets van te maken. “Er zijn veel dingen die ik bij Stichting Jarige Job heb geleerd”, vertelt Denise Haasbroek (22). “Maar wat me het meest zal bijblijven, is dat ondanks het beladen thema er elke dag een feestje van wordt gemaakt bij Jarige Job!”

Stagiair Kevin

Kevin Trilsbeek over zijn stageplaats:
“Jarige Job was een schot in de roos”

‘Boffen’ met je stageplaats. En het zelfs zo naar je zin hebben dat je er ook wel wilt blijven werken! Dat kan niet iedere student zeggen! Wie dat wel doet én zegt is Kevin Trilsbeek (26). Sinds februari is hij actief bij de Stichting Jarige Job in Rotterdam, een stichting die zich richt op ‘kinderen uit arme gezinnen’. Via zijn vriendenkring en zijn ouders kwam hij in contact met Jarige Job en nu hij zijn opdracht bijna heeft afgerond, zegt hij: “met deze stageplaats heb ik het enorm getroffen. Voor mij was Jarige Job een schot in de roos.”

Ben je enthousiast geworden en denk je het verschil te kunnen maken bij Stichting Jarige Job? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik hier voor de vacature of mail gelijk je motivatie en CV naar info@stichtingjarigejob.nl! Of ben jij op zoek naar een gave afstudeerplaats omdat jij in je laatste studiejaar zit? Kijk snel hier naar onze vacature voor afstudeerders!