Venz

Wat doet Venz?
Venz werkt elke dag hard om voor het hele gezin de hagelslag en funnies te maken die iedereen kent.
Om zelf van te genieten, maar vooral om te delen met anderen. Want bij Venz geloven we dat het delen van momenten het leven mooier, rijker én leuker maakt. Delen is aandacht voor elkaar. Delen maakt een ander blij en geeft jou een fijn gevoel. Het creëert verbondenheid en geeft voldoening. Venz hecht hier veel waarde aan en wil kinderen dit graag laten ervaren.

Daarom is het onze passie om gezinnen te faciliteren om dingen te delen met elkaar en met anderen, op een makkelijke en speelse manier. Van dagelijks en klein, tot een groot gebaar.

Venz en Jarige Job
Venz zorgt altijd voor een feestje op tafel en wil dit voor iedereen mogelijk maken. Aangezien Stichting Jarige Job zich inzet voor gezinnen met kinderen waarvan de verjaardag niet gevierd kan worden en Venz hierin een bijdrage kan leveren, zien wij hierin een goede samenwerking. Voor elk pak Venz XXL Hagelslag Melk, Wit of Puur dat je in de eerste week van september uit de displays bij Jumbo koopt, doneert Venz 1 pak Venz XXL Hagelslag Melk, Wit of Puur aan de verjaardagsbox van Stichting Jarige Job. Daarnaast kan de klant een gratis pakje verjaardagskaarten meenemen uit de display (OP=OP). Venz vindt het belangrijk dat ieder kind een leuke verjaardag kan vieren en is ontzettend trots samen te kunnen werken met Stichting Jarige Job. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Meer weten over Venz? Kijk dan op: www.venz.nl