Team-/bedrijfsuitje

Waarom Jarige Job?

Wist je dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren?

Teambuilding Activiteiten

Op zoek naar een originele teamactiviteit met bijvoorbeeld collega’s of sportvereniging? En tegelijkertijd maatschappelijk betrokken zijn? Kom een dagdeel kijken en helpen bij Stichting Jarige Job! Samen maken wij het verschil in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Er is veel mogelijk, zoals cadeaus inkopen, traktaties maken of verjaardagsboxen inpakken. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een donatie is altijd welkom!

Zin in een waardevolle belevenis bij Stichting Jarige Job? Vraag naar de mogelijkheden en neem direct contact op via info@stichtingjarigejob.nl of
010 – 737 03 48.

Bezoek bij Jarige Job

Jullie bezoek zou er als volgt uit kunnen zien:
14:00 uur - Inloop en ontvangst
14:15 uur - Verhaal achter Jarige Job
14:45 uur - Verjaardagsboxen inpakken of een andere activiteit
17:00 uur - Afsluiting

Het programma is aan te passen qua tijden en invulling en mogelijk vanaf 10 personen.

Stichting Jarige Job

Jarige Job is gestart!
Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox met alles erop en eraan.

Jessica Langelaan

"Een middagje inpakken bij Jarige Job is echt geweldig! Je wordt dan bewust van het feit dat er zoveel kinderen in Nederland zijn die hun verjaardag niet kunnen vieren."
Jarige Job 02-01