Service clubs

Ieder kind heeft recht op een verjaardag!

Want wist je dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren?

Adopteer verjaardagen

Zoek je met je serviceclub een concrete bestemming voor jullie schenking of fondsenwervende activiteit? Organiseer een feestje voor een feestje, verkoop exclusieve items in jullie netwerk of kies Jarige Job als jullie landelijke goede doel en adopteer hierdoor een verjaardag!

Stichting Jarige Job is landelijk actief maar heeft per stad of gemeente scherp hoeveel verjaardagsboxen er gegeven, en nog nodig, zijn. Zorg met jouw club dat de arme kinderen in jullie regio een echte verjaardag krijgen!

Jarige Job Opgericht

Op zoek naar een originele teamactiviteit met je club? En tegelijkertijd maatschappelijk betrokken zijn? Kom een dagdeel kijken en helpen bij Stichting Jarige Job! Samen maken wij het verschil in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Er is veel mogelijk, zoals cadeaus inkopen, traktaties maken of verjaardagsboxen inpakken. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een donatie is altijd welkom!

Meer informatie over een mogelijk programma? Zie 'Team-/bedrijfsuitje' of neem direct contact op via info@stichtingjarigejog.nl of 010 - 737 03 48.

Stichting Jarige Job

Jarige Job is gestart!
Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox met alles erop en eraan.

Angela Koning

"Stichting Jarige Job heeft mijn hart gestolen, ik werk ontzettend graag voor dit goede doel."
Jarige Job 02-01