E-Heroes

E-Heroes is vriend van Jarige Job

Be good and become a hero!

Wat doet E-Heroes?

E-Heroes vertelt de verhalen van merken in websites, apps, weblogs, social media strategieën, e-mailings, webshops, advertentie (-campagnes), mobiele websites, huisstijlen, banners, games en daar waar zij vinden dat het verhaal het beste verteld wordt.

Zij werken vanuit het principe digital karma. Digital Karma omvat de (online) acties van een individu die gevolgen hebben voor het (online) leven. In het dagelijks gebruik bedoelt men er vaak mee dat alles wat we online doen of zeggen weer bij onszelf terugkomt. Digital Karma gaat zowel over de daad als over het gevolg dat uit die daad voortkomt.

Er zijn goede en slechte digitale daden. Goede digitale daden leiden tot goede gevolgen, kwade digitale daden leiden tot slechte gevolgen. Maar wat zijn nu precies goede en slechte daden? Slechte daden hebben hun oorsprong in hebzucht, haat en onwetendheid. Goede daden in onbaatzuchtigheid, liefde, en de aanwezigheid van kennis en inzicht.

Werken aan je Digitale Karma richt zich op onbaatzuchtigheid, liefde en verspreiding van kennis en inzicht. Dus vraag je af hoe je online onbaatzuchtig kunt zijn, liefde kan tonen en kennis en inzicht kan verspreiden?

E-Heroes zijn online brand builders. Zij maken van merken helden. E-Heroes, every brand can be a hero!

E-Heroes en Jarige Job

Super blij zijn wij met de samenwerking met E-Heroes! Na een telefoongesprek dat zij ons graag willen helpen is het begonnen met een teamuitje bij Jarige Job. Sindsdien helpt E-Heroes met speciale (online) acties en heeft een adviserende rol op social media gebied.

E-Heroes

Every brand can be a hero!
Vanaf 8 januari is de samenwerking met Jarige Job officieel gestart!
Taart

Vriend

"Wij zijn blij dat wij een vriend van Jarige Job zijn!"
Jarige Job 02-01