Bedrijven

Waarom Jarige Job?

Wist je dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren?

Vrienden van Jarige Job

Om zo veel mogelijk kinderen een verjaardag te geven, werkt Stichting Jarige Job samen met verschillende bedrijven. Allemaal vinden ze het belangrijk om maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Met zowel financiële als productdonaties, wordt Stichting Jarige Job op een mooie manier ondersteunt.

Wil je als bedrijf zijnde kijken en ervaren wat Stichting Jarige Job allemaal doet? Dat is mogelijk! Zelfs de bijzondere vergaderruimte kan gebruikt worden voor je zakelijke besprekingen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden via info@stichtingjarigejob.nl of via
010 – 737 03 48.

Word ook vriend van Jarige Job!

Wellicht is het mogelijk om een mooie samenwerking aan te gaan. Hoe lager de kosten van de verjaardagsbox, hoe meer kinderen we kunnen helpen! Nog meer mooie redenen:
  • Samen maak je meer mogelijk;
  • Gebruik maken van elkaars netwerk;
  • Het communiceren van onze vriendschap via diverse kanalen.

Maak met je bedrijf of de afdeling eenmalig of structureel verjaardagen mogelijk voor kinderen die opgroeien in armoede. Voor € 35,- kan 1 kind zijn of haar verjaardag vieren!

Verjaardagsboxen inpakken is natuurlijk ook mogelijk! Zie 'Team-/bedrijfsuitje'.

Stichting Jarige Job

Jarige Job is gestart!
Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox met alles erop en eraan.

Nel Kroon

"Als oma zijnde weet ik hoe leuk kinderen het vinden om hun verjaardag te vieren! Stichting Jarige Job heeft dus mijn hart gestolen!"
Jarige Job 02-01